KONSERT INSPIRASI 2016

image-19-08-16-11-10

Assalamualaikum.

Orkestra Pendidikan Bintulu dengan kerjasama Pejabat Pendidikan Daerah Bintulu dan Bahtera Music Production akan menganjurkan sebuah konsert yang dinamakan Konsert Inspirasi 2016. Konsert ini bertujuan mencungkil bakat murid dan guru sekitar Bintulu, Tatau dan Sebauh dalam bidang muzik. Selain itu, program ini juga bertujuan mengangkat taraf matapelajaran muzik setanding dengan matapalajaran teras. Konsert ini akan menampilkan persembahan nyanyian dan tarian daripada gabungan pelajar dan guru sekolah rendah dan menengah.

Semua dijemput hadir untuk memeriahkan dan memberi sokongan terutamanya kepada pelajar dan anak-anak. Sesiapa yang berminat boleh mendapatkan tiket segera. Maklumat konsert seperti di dalam poster.

Harga tiket

Pelajar/kanak-kanak (berumur 7 hingga 17 tahun)= RM15

Dewasa = RM20

Kanak-kanak 6 tahun kebawah = percuma